ID Protection
ID Protection

Suojaa sala­sanasi ja henkilöllisyytesi verkossa

F‑Secure ID Protection

Saat nopeasti tiedon, jos henkilö­tietojasi vuotaa netissä.

 • Kokeile rajoituksetonta versiota ilmaiseksi 30 päivän ajan

 • Ilmainen asiakas­tuki

 • 30 päivän rahat takaisin ‑takuu

Pidä henkilö­tietosi yksityisinä

Jatkuva tieto­murtojen valvonta auttaa ehkäisemään identiteetti­varkauksia ja suojaamaan henkilö­tietojasi. Sala­sana­holvi helpottaa sala­sanojen muistamista ja nopeuttaa tileillesi kirjautumista entistä turvallisemmin.

24/7 henkilö­tietojen valvonta

Henkilö­tietosi ovat arvokkaita verkko­rikollisille. Asian­tuntijoiden tekemän tiedustelu­työn ja pimeän verkon jatkuvan valvonnan ansiosta saat tietää ensimmäisenä, jos henkilö­tietojasi paljastuu tieto­murroissa. Aloita lisäämällä sähkö­posti­osoitteesi ja ryhdy valvomaan, että identiteettisi on turvassa verkossa.

Reaali­aikaiset hälytykset ja ohjeet

Saat heti ilmoituksen ja opastusta asian­tuntijoilta, jos henkilö­tietojasi havaitaan paljastuneen tieto­murrossa. Näin pysyt askeleen rikollisten edellä ja voit välttää joutumasta identiteetti­varkauden uhriksi tieto­murron seurauksena.

Eri henkilö­tieto­lajien valvonta

Voit määrittää valvottavaksi sähkö­posti­osoitteen, käyttäjä­tunnuksen, henkilö­tunnuksen, luotto­kortin numeron, puhelin­numeron, pankki­tilin numeron, passin numeron ja ajo­kortin numeron. Saat yksilölliset asian­tuntija­ohjeet digitaalisen elämäsi suojaamiseen sen mukaan, minkä lajin henkilö­tietojasi tieto­murrossa on paljastunut.

Luo vahvoja ja yksilöllisiä sala­sanoja

Identiteetti­varkaudet ja tilien haltuun­otot alkavat usein heikosta tai uudelleen­käytetystä sala­sanasta. F‑Secure ID Protectionilla voit luoda yksilöllisiä ja vahvoja sala­sanoja, tallentaa ne turvallisesti ja käsitellä niitä kaikilla laitteillasi. ID Protectionin avulla täytät sala­sanat kirjautuessasi automaattisesti ja teet verkko­maksuja entistä turvallisemmin.

Identiteetti­varkauksien ehkäiseminen ja henkilö­kohtainen tuki

F‑Secure ID Protectionin sala­sanojen hallinta ja tieto­murtojen valvonta estävät tieto­murtoja johtamasta identiteetti­varkauksiin. Jos havaitset epäilyttävää toimintaa ja epäilet, että henkilö­tietojasi on varastettu tai väärin­käytetty, voit ottaa yhteyttä identiteetti­varkaus­tukeemme. Annamme sinulle asian­tuntija­ohjeistusta ja autamme pitämään verkko­identiteettisi hallussasi.

Osta F‑Secure ID Protection

Suojaa sala­sanasi ja henkilötietosi verkossa ID Protectionilla tai valitse Total, kaikenkattava sovelluksemme, joka sisältää ID Protectionin lisäksi Internet Securityn ja VPN:n.

 
ID Protection
1 laite | 1 vuosi
49,99 Osta nyt
Suosituin
Total
1 laite | 1 vuosi
69,99 Osta nyt
 
ID Protection
3 laitetta | 1 vuosi
69,99 Osta nyt
Suosituin
Total
3 laitetta | 1 vuosi
89,99 Osta nyt
 
ID Protection
5 laitetta | 1 vuosi
79,99 Osta nyt
Suosituin
Total
5 laitetta | 1 vuosi
99,99 Osta nyt
 • Ilmainen tuki

 • 30 päivän rahat takaisin ‑takuu

 • Saatavana PC:lle, Macille, Androidille ja iOSille

 • Suojattu maksu

*ALV sisältyy kaikkiin hintoihin. Clever­bridge GmbH on F‑Securen jälleen­myyjä ja käsittelee kaikki tästä kaupasta tehtävät ostokset.

F‑Secure on miljoonien asiakkaiden valinta

Toimii useilla alustoilla ja on helppo­käyttöinen.

– F‑Secure ID Protection ‑NPS-kysely

Helppo asentaa ja toimii hyvin.

– F‑Secure ID Protection ‑NPS-kysely

On kätevä tapa tallentaa kaikki sala­sanat yhteen paikkaan.

– F‑Secure ID Protection ‑NPS-kysely

Helppo­käyttöisyys, selkeys, moni­puolisuus.

– F‑Secure ID Protection ‑NPS-kysely

Vertaa tilaus­vaihto­ehtoja

Total on kattavin vaihto­ehto digitaalisen elämäsi suojaamiseen. Vertaa Totalin ominaisuuksia F‑Secure ID Protectioniin.

Sala­sanojen­hallinta­ohjelma

Säilytä ja käsittele sala­sanojasi suojatusti millä tahansa laitteella. Saat tiedon, jos olet käyttänyt samoja sala­sanoja useasti, tai ne ovat heikkoja, jotta voit luoda vahvoja sala­sanoja niiden tilalle.

Automaattinen tunniste­tietojen täyttö

Helpota ja nopeuta kirjautumista verkko­palveluihin täyttämällä turvallisesti tallennetut käyttäjä­nimet ja sala­sanat automaattisesti.

Verkossa olevien henkilö­tietojen seuranta

Ihmisten tekemän tiedustelu­työn ja pimeän verkon jatkuvan valvonnan ansiosta havaitsemme, jos henkilö­tietojasi paljastuu tieto­murroissa.

Tieto­murto­hälytykset

Saat yksilöllistä asian­tuntija­neuvontaa, jos henkilö­tietojasi, kuten sähkö­posti­osoitteesi, luotto­korttisi numero tai puhelin­numerosi, vuotaa verkkoon tieto­murron johdosta.

Apua identiteetti­varkaus­tilanteissa

Saat asian­tuntija­opastusta, mikäli joudut identiteetti­varkauden uhriksi tai henkilö­tietojasi vuotaa verkkoon.

Rajoitettu

Virus­torjunta

Pidä laitteesi suojassa viruksilta, troijalaisilta, kiristys­ohjelmilta, mainos­ohjelmilta, näppäily­tallentimilta, vakoilu­ohjelmilta ja muilta haitta­ohjelmilta palkitun teknologiamme avulla.

Selauksen suojaus

Selaa verkkoa rauhassa pitämällä itsesi turvassa haitallisilta ja vaarallisilta verkko­sivuilta ja varmistamalla tieto­turva ja yksityisyys.

Suojaus kiristys­ohjelmilta

Pidä verkko­rikolliset loitolla ja suojaa itsesi koko ajan yleistyvältä kiristys­ohjelmien uhalta.

Pankki­toimintojen suojaus

Pankki­toimintojen suojaus ilmoittaa, kun siirryt turvalliselle pankki­sivustolle, ja turvaa rahasi suojaamalla pankki­yhteytesi.

Vanhempien työ­kalut

Varmista lastesi turvallisuus verkossa perhe­säännöillä, joilla voit rajoittaa ruutu­aikaa ja estää haitallisen sisällön.

Peli­tila

Nauti peleistä turvallisesti Windows-tieto­koneesi suoritus­kykyä heikentämättä.

Yksityinen VPN

Suojaa yksityisyytesi salaamalla verkko­yhteytesi ja piilottamalla oikea IP-osoitteesi verkko­sivuilta, joilla vierailet.

Wi‑Fi-suojaus

Internet­yhteytesi suojataan niin, että kukaan ei voi hakkeroida sitä, kun käytät julkista Wi‑Fi-verkkoa.

Virtuaalinen sijainti

Muuta virtuaalinen sijaintisi suojataksesi yksityisyytesi vahvemmin.

Seuranta­suojaus

Estä mainostajia seuraamasta itseäsi verkossa ja tekemästä rahaa yksityisyytesi kustannuksella.

Yhteyskatkaisin

Estä tietojesi vuotaminen vahingossa internetiin, jos VPN-yhteys katkeaa hetkellisesti. Verkko­yhteyden katkaisu on saatavilla Windows-, Mac- ja Android-käyttö­järjestelmille.

Suojaus­tilastot

Voit tarkastaa VPN-yhteyden suojaaman tieto­liikenteen määrän sekä estettyjen seuranta­yritysten ja verkko­sivustojen määrät.

Luotetut Wi‑Fi-verkot

Android-laitteilla voit määrittää Wi‑Fi-verkkoja, kuten koti­verkkosi, luotetuiksi, jolloin VPN-tunnelointi ohitetaan näitä verkkoja käyttäessäsi.

Ei data­rajoituksia

Voit selata internetiä, ladata tiedostoja ja siirtää muuta dataa ilman kaistan­leveys- tai data­siirto­rajoituksia.

My F‑Secure ‑tili

Voit uusia tilauksen ja hallinnoida suojausta helppo­käyttöisessä hallinta­palvelussa.

Etä­hallinta

Voit uusia suojauksesi ja hallita sitä oman tieto­turva­sovelluksesi kautta.

Ilmainen asiakas­tuki

Saat ilmaista tukea ja apua F‑Securen asian­tuntijoilta.

30 päivän rahat takaisin ‑takuu

Osta riskittömästi. Saat rahat takaisin ostoksestasi 30 päivän ajan, mikäli et ole täysin tyytyväinen tuotteeseen.

Käytettävissä useilla kielillä

Tuote tukee yli 20 kieltä, joten voit valita itsellesi tutuimman kielen.

Ilmainen kokeilu­versio 30 päivän ajan — rekisteröidy aloittaaksesi

Etkö ole vielä valmis ostamaan? Ei hätää. Kokeile kaikkia F‑Securen ominaisuuksia ilmaiseksi: identiteettisuojaus, yksityinen selailu, turvallinen ostaminen, haittaohjelmien suojaus ja paljon muuta. Täytä lomake ja lisää täydellinen suojaus enintään 5 laitteelle.

Muistutamme sinua, kun kokeilujakso päättyy, jotta voit jatkaa suojausta haluamillasi ominaisuuksilla, jotka haluat ostaa kätevästi My F‑Securen kautta. Eikä sinulta veloiteta automaattisesti.

 • Ilmainen asiakas­tuki

 • Luotto­korttia ei tarvita

 • Kokeiluversio ei velvoita sinua ostamaan tuotetta

Tekniset tiedot

5 laitteen tilauksella voit monitoroida jopa viittä eri henkilö­tieto­lajia*.

10 laitteen tilauksella voit monitoroida jopa kymmentä eri henkilö­tieto­lajia*.

*Valvottavaksi voi lisätä seuraavia henkilö­tieto­lajeja: henkilö­tunnus, luotto­kortti­numero, puhelin­numero, pankki­tilin numero (IBAN), passin numero, ajo­kortin numero ja käyttäjä­nimi/pelaaja­tunnus.

Tuetut alustat

 • Windows 8.1, Windows 10, Windows 11

 • macOS 10.14 (Mojave) tai uudempi

 • iOS 14 tai uudempi

 • Android 7.0 tai uudempi

Identiteetin valvontaa käytetään pöytä­kone­versiolla My F‑Securessa. Sala­sanojen automaattinen täyttö on käytettävissä Chromessa, Edgessä ja Firefoxissa.

Käytettävissä olevat kielet

čeština, dansk, Deutsch, eesti, English, español, español latino­americano, français, français canadien, italiano, magyar, Neder­lands, norsk, polski, português, português brasileiro, română, slovenščina, suomi, svenska, tiếng Việt, Türkçe, български, ελληνικά, русский, 日本語, 简体中文, 繁體中文 (香港), 繁體中文 (台灣), 한국어 (대한민국)

Käyttö­opas

Usein kysyttyä F‑Secure ID Protectionista

Kirjaudu My F‑Secure ‑tunniste­tiedoillasi tai luo uusi tili. Valitse Asenna ID Protection ja toimi ohjeiden mukaan. Jos olet uusi ID Protectionin käyttäjä, sinun on luotava pää­sala­sana, jota tarvitaan tulevissa kirjautumisissa ja kaikkien tallentamiesi tietojen käyttöön. Muista tallentaa se turvalliseen paikkaan.

Kun asensit ID Protectionin ensimmäisen kerran, sinua pyydettiin luomaan QR-palautus­koodi, jolla pääsala­sana voidaan palauttaa. Se on ainutlaatuinen, henkilö­kohtainen koodi, joka on ainoa tapa saada sovellus uudelleen käyttöön, jos pääsala­sana unohtuu. F‑Secure ei voi turvallisuutesi vuoksi palauttaa mitään pää­sala­sanoja, sillä se edellyttäisi oikeutta käyttää pää­sala­sanaasi. Tällainen käyttö­oikeus on tieto­turva­riski.

Jos et ole luonut pää­sala­sanan palautus­koodia, et valitettavasti saa sovellusta mitenkään käyttöösi.

Jos sinulla on My F‑Secure ‑tili, kirjaudu tilillesi tilauksesi hallintaa varten. Valitse oikeasta ylä­kulmasta Osta nyt ‑painike ja lisää ID Protection tilaukseesi.

ID Protection voi valvoa henkilö­tunnusta, luotto­kortti­numeroa, puhelin­numeroa, pankki­tilin numeroa (IBAN), passin numeroa, ajo­kortin numeroa ja käyttäjä­nimeä/pelaaja­tunnusta.

Voit lisätä muita sähkö­posti­osoitteita valvottavaksi joko My F‑Securen tai F‑Secure ID Protectionin kautta. Muita henkilö­tieto­lajeja voi lisätä valvottavaksi My F‑Securessa. My F‑Secure on käytettävissä työ­pöytä­sovelluksilla tai My F‑Secure ‑kirjautumis­sivun kautta.

Jos sinulla on 5 laitteen tilaus, voit valvoa jopa viittä eri henkilö­tieto­lajia. Se tarkoittaa viittä sähkö­posti­osoitetta, viittä luotto­kortti­numeroa, viittä käyttäjä­nimeä jne. Sama koskee 10 laitteen tilausta. Voit valvoa sillä jopa kymmentä eri henkilö­tieto­lajia.

F‑Secure ID Protection auttaa turvaamaan verkko­identiteettisi. Näin ID Protection tarjoaa ensi­luokkaisen suojauksen identiteetti­varkauksia vastaan:

 • Luo vahvoja ja yksilöllisiä sala­sanoja.

 • Seuraa henkilö­tietojasi, kuten käyttäjä­tunnuksia, pankki­kortin numeroa ja sähkö­posti­osoitettasi kaikilla laitteilla.

 • Hallitse sala­sanojasi turvallisesti. Sinun ei enää tarvitse muistaa ulkoa kirjautumis­tietojasi jokaiselle käyttäjä­tunnukselle.

 • Saat välittömästi tiedon mahdollisista verkko­uhkista sekä asian­tuntija­neuvoja niitä vastaan puolustautumiseen.

 • Ehkäise joutumasta identiteetti­varkauden uhriksi, jos tietosi ovat olleet mukana tieto­murrossa.

Verkko­identiteettisi kattaa kaiken tiedon internetissä, joka voidaan yhdistää sinuun. Se on ikään kuin digitaalinen jalan­jälkesi ja siihen kuuluvat koti- ja sähkö­posti­osoitteesi, puhelin­numerosi, syntymä­aikasi, taloudelliset tietosi, sala­sanat ja jopa tietoja internetin käytöstäsi.

Kaikki tietosi ja käyttäjä­tunnuksesi ovat houkuttelevia kohteita verkko­rikollisille. Tästä syystä tilien­kaappaukset, rahojen menetys sekä identiteetti­varkaudet ovat todellisia uhkia. Verkko­rikolliset varastavat uhriensa tietoja ja myyvät niitä eteen­päin verkossa, minkä lisäksi he voivat myös käyttää varastettuja tietoja kohteensa kiristämiseen. Voit kääntyä F‑Secure ID Protectionin ja identiteetti­varkaus­tukemme puoleen, jos epäilet että henkilö­tietojasi on joutunut vääriin käsiin.

Tieto­murtojen valvonta hyödyntää seuranta­työ­kaluja tunnistaakseen missä ja milloin tietosi ovat voineet vaarantua tieto­murron tai -vuodon seurauksena. Seurantaan kuuluu myös syvän ja pimeän verkon (dark web) valvonta tieto­murtojen varalta. Työ­kalut tunnistavat mahdolliset uhat identiteetillesi ja ilmoittavat sekä sinulle että tieto­turva-asian­tuntijoillemme epäilyttävästä toiminnasta. F‑Secure ID Protection ja sen tieto­murtojen seuranta ovat valveilla vuoro­kauden ympäri taatakseen turvallisuutesi verkossa.

Identiteetti­varkaus on vakava uhka sekä yksityisyydellesi että henkilö­tiedoillesi internetissä. Voit välttyä joutumasta identiteetti­varkauden uhriksi F‑Secure ID Protectionin avulla. Reaali­aikaiset ilmoitukset pitävät sinut ajan tasalla epäilyttävän toiminnan varalta, jotta voit toimia ennen kuin mitään vakavaa ehtii tapahtua.

Vahvat sala­sanat ovat toinen keino pysyä turvassa internetissä ja parantaa verkko­identiteettisi suojausta. Jotta sala­sanasi olisi riittävän turvallinen, sen on oltava riittävän pitkä ja siinä on oltava kirjaimia, numeroita sekä erikois­merkkejä. Muista käyttää jokaista sala­sanaa vain yhdessä paikassa, jotta käyttäjä­tunnuksesi ja arvokkaat tietosi eivät joudu vääriin käsiin, kun yksi sala­sana paljastuu. Ota vielä käyttöön kaksi­vaiheinen tunnistautuminen sisään­kirjautumisen yhteydessä parantaaksesi verkko­suojaustasi entisestään.

Vahvat sala­sanat eivät yksinään riitä, jos luovutat sala­sanasi ja muut kirjautumiseen tarvittavat tiedot itse. Pidä huolta, että et anna tiliesi tietoja kenellekään muulle, vaikka niitä pyytäisi joku luotettavalta vaikuttava taho. Pahimmassa tapauksessa voit päätyä identiteetti­varkauden uhriksi.

Vaikka olisit varovainen ja pitäisit hyvää huolta henkilö­tiedoistasi, voit silti joutua verkko­rikollisten uhriksi. Tästä syystä tarvitset luotettavaa suojausta verkko­identiteettisi turvaamiseksi. F‑Secure ID Protection tekee verkon uhkia vastaan puolustautumisen helpoksi. Edistykselliset toiminnot, kuten pimeän verkon monitorointi, sala­sana­holvi ja tieto­murto­ilmoitukset, auttavat sinua suojaamaan identiteettiäsi verkossa.

Oletko jo asiakas ja haluat uusia tilauksesi?

Minulla on F‑Secure ID Protection

Tutustu ID Protectionin uusimis­vaihto­ehtoihin ja jatka tilaustasi.

Minulla on F‑Secure Total

Jos sinulla on ID Protection osana Total-tilausta, kirjaudu My F‑Secureen uusimista varten.

Osta nyt — saat tuotteen heti käyttöön